Follow Us

Pengurus

Wan Muhammad Najahuddin Wan Fuad

(Pengurus, Kelantan Gold Trade Sdn Bhd)

Selamat Datang ke Laman Sesawang Kelantan Gold Trade , Pusat Informasi Dinar Dirham Negeri Kelantan.
Alhamdulilah, Bersama-sama kita panjatkan kesyukuran kepada Allah S.W.T di atas nikmat yang dianugerahkan kepada kita. Moga-moga kita menjadi hamba yang bertaqwa.
Kelantan Gold Trade sentiasa membuka peluang bagi pelanggan mendekati dan berkongsi pengalaman melalui legasi perniagaan kami. Pelanggan merupakan rakan perniagaan kami yang utama. Laman sesawang ini merupakan platfrom terbaik bagi mendekatkan komunikasi dan menyebar berita serta perkembangan terkini di KGT.
Menerusi pengalaman KGT didalam bidang perniagaan Dinar & Dirham sejak tahun 2008, KGT optimis berkongsi pengetahuan dan pengalaman dengan semua rakan perniagaan kami melalui program – program :

1. Program Saudagar KGT – Rasai menjadi sebahagian rakan niaga KGT dengan membuat simpanan dinar dirham dan berkongsi pengalaman, ilmu di akademi saudagar bersama para pelanggan yang lain. Komisen dan ganjaran istimewa menanti anda.

2. Program Tabungan Komuniti – Menabung Dinar Dirham melalui platfrom ednd.my dan kongsikan kod ahli anda serta perkenalkan rakan -rakan lain bagi memulakan simpanan Dinar & Dirham. Ganjaran akan diberikan kepada ahli yang memperkenalkan ahli baru.

3. Program Mahar Perkahwinan – Menyediakan simpanan Dinar seawal hari pertama perkahwinan kepada isteri anda serta dapatkan saguhati PERCUMA penginapan di hotel-hotel di seluruh Malaysia.

4. Program Muamalat KGT – Rasai pengalaman bermuamalat melalui Dinar & Dirham melalui fungsi pindahan dan penukaran di ednd.my untuk mendapatkan tambah nilai terbaik hasil tabungan dinar dirham anda.

Mewakili seluruh warga kerja KGT, Kami akan memberikan perkhidmatan terbaik dan sentiasa memperbaharui program – program dari semasa ke semasa agar setiap pelanggan KGT akan mengalami pengalaman terindah semasa berurusan dengan KGT serta sentiasa memilih KGT sebagai Syarikat Simpanan Dinar Dirham No 1 Di Malaysia.
Selamat melayari dan merasai pengalaman istimewa di laman sesawang KGT

“Nabi S.A.W bersabda “ kemudian melimpahnya harta sehingga sesorang yang sudah diberikan 100 dinar pun masih tetap merungut. (Potongan daripada matan hadis oleh al-Bukhari dalam al-Jizyah wa al-Muwada’ah, hadis no. 3176- Fath al-Bari 6/320.”

Sekian, Terima Kasih