Follow Us

E-DnD

Dari tradisi ke teknologi, nilai tetap utuh. Memperkenalkan Dinar Dirham Kelantan dalam bentuk digital dengan platform aset kami.

Apa Itu E-DnD?

E-DnD bermaksud elektronik Dinar dan Dirham yang mana focus utamanya adalah kepada simpanan aset, tabungan dan pertukaran melalui muamalat dinar dirham.

 

E-DnD merupakan platform simpanan dan muamalat Dinar emas dan Dirham perak secara atas talian.

Kenapa Mesti Simpan Emas di E-DnD?

“Simpanan & Muamalat Dinar Dirham”

E-DnD merupakan satu-satunya platform simpanan dirham perak yang boleh dimuamalatkan kepada tukaran bentuk Dinar emas.

Platform terbaik bagi mereka yang hendak memiliki simpanan emas dengan cara yang paling mudah dan murah melalui simpan Dirham perak serendah RM11 secara konsisten, kemudian tukarkan kepada Dinar Emas.
Segala tadbir urus dan transaksi E-DnD adalah diselia oleh jawatankuasa shariah
EDnD merupakan platform simpanan emas yang meliputi dan mesra semua golongan baik dari kalangan yang bermindsetkan pelaburan atau simpanan, dari golongan yang berpendapatan tinggi mahupun rendah atau golongan tua dan muda.
Para penyimpan Dinar dan Dirham secara digital melalui E-DnD boleh keluarkan simpanan masing-masing kepada bentuk fizikal pada bila-bila masa sahaja tanpa sebarang caj tambahan.
Anda boleh menyimpan emas dan perak seberapa banyak yang boleh melalui akaun E-DnD tanpa perlu memikirkan keselamatan simpanan, nak simpan kat mana dan sebagainya. Asset simpanan Dinar Dirham anda disimpan dengan selamat di safety box Kelantan Gold Trade.

“Simpanlah sebahagian daripada harta kamu untuk kebaikan masa depan kamu, kerana itu jauh lebih baik bagimu.” (HR Bukhari)

Daftar Akaun Sekarang

Mulakan simpanan dan pelaburan masa depan anda dengan lebih selamat dan bina kekayaan melalui simpanan digital Dinar Dirham Kelantan. Jom daftar sekarang.